این ویدیو در وبسایت aparat.com منتشر شده است و «ماه هنر» در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد. بیشتر بدانید
در صورتیکه در مورد انتشار این ویدیو انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۵۵۱۶۱۶۴۰۰۴ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [DIDEMAN] ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «ماه هنر» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)
حسین رجبی فر گفت: خونهای آلوده فرانسوی را هرگز فراموش نخواهیم کرد که دوباره به آمریکاییها و انگلیسیها اعتماد کنیم، اکنون به جای این ریسک فاجعه بار باید برای حمایت از تولید واکسن ایرانی تلاش کنیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین رجبی فر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس با اشاره به بی اعتمادی به کشورهای غربی و امریکایی در طی چند سال گذشته گفت: غربی هیچ وقت برای رفع نیازهای ما گام برنداشتند و برعکس همیشه در موقع نیاز می گفتند امریکا شما را تحریم کرده است و هرگز صداقت نداشته و نخواهند داشت.
وی افزود: دهه شصت در سخت ترین شرایط جنگ و خونریزی کشور ما برای تامین نیاز شدید به خون برای بیماران خاص از نهادهای بین المللی درخواست کمک کرد که به صورت ناجوانمردانه از این درخواست بشر دوستانه سوء استفاده شد و خونهای آلوده به ایدز به کشور وارد شد.
متخصص و دکترای علوم آزمایشگاهی تصریح کرد: در این اقدام غیر انسانی متاسفانه بیماری ایدز برای اولین بار در قالب خونهای آلوده فرانسوی به کشور وارد شد و بیماران هموفیلی ما بعنوان اولین گروه دریافت کننده این خون ها، اولین قربانیان این حرکت ضد بشری درگیر بیماری دوم و مرموزی شدند.
رجبی فر خاطرنشان کرد: جالب است که غربیهای مدعی حقوق بشر بعد از این رفتار، با وجود به اثبات رسیدن خون های آلوده ارسالی به ایران، به ما اطلاع ندادند تا خون ها تزریق و همین اطلاع رسانی دیرهنگام منجر به یک فاجعه انسانی در کشور شد.
این متخصص علوم آزمایشگاهی گفت: فرانسویها هیچگاه زیربار این خیانت آشکار نرفتند و هیچ غرامتی به قربانیان که نزدیک به هزار نفر در کشور بودند، پرداخت نشد.
رجبیفر خاطرنشان کرد: مطابق ضرب المثل قدیمی آدم عاقل دوبار از یک سوراخ گزیده نمی شود، ما نباید دچار خطای استراتژیک مجدد شده و بار دیگر هموطنان خود را به بهانه کمک دشمن، مورد تست قرار دهیم.
وی افزود: شاید در بحث دیپلماسی بتوانیم خطاهای بین المللی را جبران کنیم و یا مراتب خسارات ناشی از این خطاها را کاهش دهیم اما در بحث پزشکی، خطا به معنای بازی کردن با جان انسان هاست و به همین دلیل این کار در مقیاس ملی برای ورود یک واکسن که هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده است، فاجعه بار و غیرقابل جبران است.
متخصص و دکترای علوم آزمایشگاهی تصریح کرد: در آمارهای روزانه و لحظه ای سازمان های جهانی از وضعیت مبتلایان به کرونا، اثری از کاهش مرگ و میر در کشورهای مدعی تولید واکنس نشان نمی دهد و همین عامل به تنهایی می تواند به معنای استفاده ابزاری از مردم ما برای تست انسانی واکسن خود باشد که البته این مورد هم خوش بینانه ترین حالت ممکن است وگرنه حالت بدبینی همان آلوده سازی واکنس ها با تکنولوژی های روز دنیا و جاسازی میکروکنترلهای جاسوسی و بیماری زا در بدن دریافت کننده واکسن ها است.
وی ادامه گفت: بنده به عنوان یک متخصص عرض می کنم که اگر مقامی تصمیم گیر بودم، هیچگاه اجازه واردات چنین واکسن مرموزی را به داخل کشور نمی دادم.
رجبی فر در پایان گفت: همانگونه که همه کشورها در حال تلاش برای رسیدن به نتیجه نهایی تولید واکسن هستند، متخصصین ما هم در این زمینه موفقیت های چشمگیری دارند؛ بنابراین می توان به جای تمرکز برای واردات داروی تست نشده، تیمهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی داخل کشور را تقویت کنیم و کشور ما به نتیجه نهایی برسد بنابراین آیا عقل سلیم حکم نمی کند به جای ریسک فاجعه بار، از تیم های تحقیقاتی خودمان حمایت کنیم.
انتهای پیام/