این ویدیو در وبسایت aparat.com منتشر شده است و «ماه هنر» در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد. بیشتر بدانید
در صورتیکه در مورد انتشار این ویدیو انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۵۵۱۶۱۶۶۱۹۲ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [DIDEMAN] ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «ماه هنر» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

احدزاده گفت: دومین مهرواره ادبی سارای کانون پرورش فکری استان اردبیل در سه قالب شعر، داستان و دستنوشتههای خلاق با معرفی برگزیدگان در دیماه سال جاری به ایستگاه پایانی رسید.
به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل، «زعفر احدزاده» گفت: مهرواره ادبی سارای ویژه منطقه شمال کانون استان اردبیل(مغان) شامل؛ مراکز شهرستانهای پارسآباد، گرمی، انگوت، بیلهسوار و جعفرآباد در سه قالب شعر، داستان و دستنوشتههای خلاق با معرفی برگزیدگان در دیماه سال جاری به ایستگاه پایانی رسید.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل تصریح کرد: این مهرواره باهدف شناسایی استعداد و ارزیابی توان ادبی اعضا، ترغیب و تشویق کودکان و نوجوانان به آفرینش آثار خلاقادبی، جمعآوری قصهها و افسانههای بومی و محلی و نهادینه کردن اهمیت و فرهنگ بومی با زبان ادبیات، طراحی و پیشنهادشده بود که تعداد۵۰ اثر از سوی کودکان و نوجوانان به دبیرخانهی مرکز آفرینشهای ادبی استان ارسال شد و پس از بررسیهای اولیه، ۲۵ اثر به مرحله پایانی راه یافت.
این مقام مسئول در ادامه به موفقیت کانون استان در مهرواره های ادبی کشوری اشاره کرد و افزود: رتبه دوم استان در مهرواره ادبی (داستان) به میزبانی شهر تبریز در مرداد 98 با 9 برگزیده کشوری، و اختصاص بیشترین برگزیده کشوری در در مهرواره کشوری داستاننویسی با عنوان «دنیای ما زیباست» با ده برگزیده از مجموع 68 برگزیده نهایی کشوری بیانگر، اقداماتی است که در زمینه کشف و هدایت استعدادهای نسل کودک و نوجوانان استان صورت گرفته که در قالب کارگاه های ادبی و مهرواره های استانی این توانمندی ها شکوفا شده است.
احدزاده در خصوص مهرواره ادبی سارای اظهار داشت: تعریف این مهرواره و سایر مهرواره ها متناسب با ظرفیت بومی و تاریخی استان از اهدافی است که هم با ظرفیت های استانی نسل کودک و نوجوان را بیشتر آگاه کنیم و هم در مهارت افزایی این نسل متناسب با استعدادشان بیشتر کوشا باشیم و سارای هم یکی از افسانه های متعلق به استان اردبیل است که در قالب ادبیات عامیانه و فولکلوریک تا به امروز منتقل شده که در قالب چنین مهرواره ای به دنبال تبیین گری موضوع بودیم.
پایان پیام/365